SUBVENCIJE

Škoda bi bilo, da jih ne bi izkoristili, če so na voljo, ni res?

Subvenicije v višini do

cene, do najvišjega zneska med 1000€ in vse do 5000€.

Investicija v toplotno črpalko ni povsem zanemarljiva zadeva, zato se da s subvencijo pošteno prihraniti.

Ker z vgradnjo nove toplotne črpalke tudi vi prispevate k ohranjanju okolja in dobrobiti skupnosti, ste upravičeni do sofinanciranja s strani države.

Višina je odvisna od načina vgradnje (prva vgradnja oziroma zamenjava stare kurilne naprave), lokacije vgradnje (občina, ki ima oziroma nima sprejetega Odloka o načrtu za kakovost zraka) ter vrste toplotne črpalke (toplotne črpalke zrak-zrak ali toplotne črpalke zrak-voda). Glede na te tri kriterije so možne subvencije v višini do 20%, 40% ali 50% cene, do najvišjega zneska med 1000€ in vse do 5000€.

Subvencije za toplotne črpalke lahko pridobijo fizične osebe, ki investirajo v oziroma so lastnik stanovanjske stavbe na ozemlju Republike Slovenije in želijo vgraditi ustrezno toplotno črpalko. Pri tem morajo izpolniti in oddati popolno vlogo še pred začetkom del za izvedbo naložbe.

Vas skrbi, če boste znali ob pravem času oddati popolno vlogo za pridobitev subvencije? Pri tem vam z veseljem pomagamo tudi v podjetju Galito d.o.o., ob nakupu in vgradnji ene izmed toplotnih črpalk iz naše ponudbe.

Pišite nam in pomagali vam bomo urediti vso potrebno dokumentacijo.